Connect with us

#K.DUNIA

Sedih,Wanita sayu tukang urut guna ꜱɪʜɪʀ ᴘᴇᴍɪꜱᴀʜ sebab nakkan suami ‘dijodohkan’ dengan anak

Published

on

Sedih,Wanita sayu tukang urut guna ꜱɪʜɪʀ ᴘᴇᴍɪꜱᴀʜ sebab nakkan suami ‘dijodohkan’ dengan anak

Dalam mel4yari alam rumah tangga, sudah pasti akan banyak cabaran yang perlu ditempuh oleh pasangan suami isteri. Walaupun sudah memasuki era moden, namun amalan mistik seperti sihir masih lagi diamalkan oleh segelintir masy4rakat. Real1tinya, ramai yang sudah terkena disebabkan t1mbul rasa iri hati dalam diri seseorang.

Begitulah nasib yang dihadapi oleh seorang isteri selepas dipercayai terkena sihir pemisah gara-gara sifat iri hati seseorang. Menerusi perkongsian dhaliashah di laman TikTok, sejak dari kandungan pertama dia telah mendapatkan khidmat tukang urut iaitu ibu kepada kenalannya. Ketika dalam pantang anak ketiga, wanita berkenaan berasa mula cur1ga dengan kaedah raw4tan yang dibuatnya. Hal itu termasuklah disvruh minum air daripada b4ldi bek4s nif4s serta dimandikan tanpa seurat ben4ng selama 3 hari berturut-turut.

Pada masa sama, dia akui telah mengenali mak cik itu selama 6 tahun selain menyesal kerana terlalu mempercayainya. Malah, si suami juga tidak lagi gemar untuk tidur sebilik seakan-akan sudah tidak berminat untuk bersamanya selepas kejadian itu. Siapa sangka, tukang urut berk3naan dipercayai telah meng4lihkan seri wajah wanita tersebut kepada anaknya.

Dalam pada itu, wanita berkenaan terpaksa akur selepas difahamkan telahpun berpisah dengan bek4s suaminya. Menurutnya, dia telah mendapatkan raw4tan daripada seorang ustaz dan mendapati terdapat 5 ‘benda’ yang dim4sukkkan ke dalam tubuh. Bagaimanapun, mujurlah dirinya sudah berjaya sembuh dan seri wajah sudahpun dikembalikan semula. Walaupun p3rit, namun dirinya tetap reda dengan takdir yang telah tertulis.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via @dhaliashah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!