Connect with us

#K.DUNIA

Wanita sebak suami buang beras dalam lubang jamban hanya kerana perkara kecil

Published

on

Wanita sebak suami buang beras dalam lubang jamban hanya kerana perkara kecil

Dalam melayari alam rumah tangga, sudah pasti akan ada moment yang mana suami isteri bertengkar akibat kurang persefahaman. Namun, ada juga yang sanggup bertindak diluar jangkaan termasuklah menced3rakan pasangan masing-masing sehingga menc3tuskan perasaan trauma dalam diri seseorang.

Sama seperti kisah yang dikongsikan oleh seorang insan asal Indonesia ini mengenai sikap buruk suaminya. Menerusi sor0tan nanaorlin10 di laman TikTok, lelaki itu dikatakan gemar menggunakan kekerasan setiap kali berlaku sebarang perkelahian. Malah dalam pertengkaran terbaru, si suami telah bertindak membuang bahan makanan berupa beras ke dalam lub4ng t4ndas. Jelasnya, ia sengaja dibuat disebabkan tidak ingin isteri serta anaknya menjamu selera.

Namun, apa yang membuatkan wanita itu sebak selepas individu tersebut turut merosakkan barang kepunyaan anaknya. Tidak pasti apakah peralatan berkenaan, namun si ibu seakan-akan berasa terkilan sambil mengusap manja cahaya matanya. Lebih mengharukan, dia juga sempat berjanji akan belikan yang baharu apabila sudah mendapatkan kerja kelak.

Setakat ini, perkongsian tersebut telah mencapai lebih daripada 7 juta views. Rata-rata netizen pada ruangan komen pula turut menzahirkan rasa simpati akan nasib yang menimpa seorang ibu itu. Malah, mereka juga mengecam tindakan lelaki berkenaan yang sengaja melakukan pembaziran terhadap makanan.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via NanaOrlin10

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!