Connect with us

#K.SEDIH

Tak dijumpai semasa dalam aktiviti ‘rumahterbuka’ bersama ahli keluarga,ibu terkilan anak sampai hanya ᴊᴀꜱᴀᴅ yang tinggal ʀᴏʜ sudah diambil oleh Allah

Published

on

Tak dijumpai semasa dalam aktiviti ‘rumahterbuka’ bersama ahli keluarga,ibu terkilan anak sampai hanya ᴊᴀꜱᴀᴅ yang tinggal ʀᴏʜ sudah diambil oleh Allah

Kanak-kanak perempuan yang dilaporkan hilang di rumah rakit milik bapanya di Bukit Rangin, Kuantan sejak Jumaat ditemukan lem4s di sungai berhampiran kira-kira jam 11.35 pagi tadi.

Menurut laporan Utusan Online, mangsa Siti Nur Athhiya Sofea Muhammad Sukri yang berusia tiga tahun ditemukan anggota Operasi mencari dan menyel4mat (SAR) pada jarak 1.5 kilometer dari lokasi rumah rakit tersebut.

Pegawai Perhubungan Awam, Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Pahang, Zulfadli Zakaria berkata, mangsa ditemukan t1mbul di permukaan air itu masih dalam keadaan sempurna.

“Operasi hari ini menumpukan pencarian secara ‘surface searching’ setelah melewati 36 jam dari masa kejadian selain melakukan beberapa kali selaman untuk mencari m4ngsa.

“M4ngsa dijumpai bomba dengan bantuan beberapa agensi lain sejauh 1.5 kilometer dari tempat dia dilap0rkan hil4ng,” katanya hari ini.

Terdahulu, media melaporkan mangsa yang mesra dipanggil Tia itu dikhuatiri lemas ketika mereka sekeluarga sedang mengadakan sambutan hari raya di lokasi berkenaan.

Selain itu, kelihatan juga foto ibu mngsa Rita Iderawati D4ud yang terduduk hib4 sebaik mengecam mayat anaknya di depan mata. Salam takziah diucapkan.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:Cm Via UtusanOnline

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!