Connect with us

#K.DUNIA

Sudah ada persediaan bila si ‘jelita’ pergi ditanggal beliau,pelakon cipta lagu khas buat anak tunggal undang sebak

Published

on

Sudah ada persediaan bila si ‘jelita’ pergi ditanggal beliau,pelakon cipta lagu khas buat anak tunggal undang sebak

Dugaan setiap manusia memang berbeza-beza, namun seorang hamba tak akan diuji lebih dari kemampuannya. Baru selesai menjalani rawatan kesih4tan psik0logi di luar negara, kini selebriti Marshanda menerima berita disahkan alami ketvmbuhan di payvdara pula. Walaupun begitu, artis tersebut tetap reda akan takdir berkenaan bahkan sempat berkongsi luahan hati dengan peminat baru-baru ini.

Dalam sebuah perkongsian dimuat naik di laman YouTube Marshed, pelakon jelita berkenaan mengumumkan bahawa dia kini sedang berada di Singapura untuk jalani pemeriksaan lanjut bagi masalah kesihatan dihadapi. Marshanda akvi tum0r pada payudara tersebut rupa-rupanya telah wujud sejak setahun lalu. Namun, dia percaya akan kekuatan doa dan usaha mampu membantu proses kes3mbuhan diri.

Berhasrat untuk ‘pergi’ dengan cara yang baik, Marshanda akui telah bersedia dengan segala kemungkinan akan terjadi termasuklah menciptakan sebuah lagu khas buat anak tunggal sebagai tanda ken4ngan terakhir daripada dirinya. Bahkan, penyanyi tersebut turut membawa alat kelengkapan solat ke Singapura serta belajar mengucap dua kalimat syahadat daripada ahli keluarga terdekat.

Lebih sebak lagi, Marshanda sempat berpesan kepada Sienna agar tidak bersedih jika mereka terp4ksa berpis4h di dunia ini. Ujar aktres tersebut, hanya titipan doa dari seorang anak mampu membahagiakan dirinya di syurga kelak. Walaupun sudah tawakal akan ketentuan Ilahi, dia akui akan tetap ikhtiar sehabis baik untuk kembali seperti sedia kala.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via Marshed

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!