Connect with us

#K.DUNIA

Suami talak isteri oleh sebab perkara kecil,suami kembali nak ‘rujuk’ hubungan selepas ᴋᴇɴᴀ ꜱᴛʀᴏᴋ

Published

on

Suami talak isteri oleh sebab perkara kecil,suami kembali nak ‘rujuk’ hubungan selepas ᴋᴇɴᴀ ꜱᴛʀᴏᴋ

Mengg4rap tanggungjawab sebagai ibu tunggal bukan benda mudah. Tidak cukup hendak melayan stigma neg4tif masyarakat, mereka harus kuat mencari rezeki untuk kelangsungan hidup anak-anak. Mungkin dasarnya nampak sunyi kerana sudah tidak bersuami, hakikatnya itu adalah lebih baik daripada terus bertahan dalam rumah tangga penuh masalah.

Bagi wanita yang menggelarkan dirinya dengan nama Mummy Nurnadhyaa ini, kisah hidupnya tak ubah seperti drama sinetron. Sudah ditalak 3 oleh suaminya dahulu, dia akur dan bahagia menjalani hidup sekarang. Akan tetapi baru-baru ini, lelaki terb4bit yang dikhabarkan sudah mengalami str0k telah muncul kembali dan mer4yu untuk rujuk semula.

Pastinya tidak mudah hendak melupakan segala kenangan silam yang p4hit itu, wanita ini enggan mengambil peduli terhadap rayuan lel4ki berkenaan. Baginya kini, dia terus menguatkan semangat untuk menjadi ibu yang terbaik buat 4 orang anak-anaknya.

Ekoran kebenaran melepaskan anak-anak untuk bertemu ayah mereka, Mummy Nurnadhyaa mended4hkan apa yang pernah dilakukan lelaki itu dahulu. Langsung tak pernah mengh4sut untuk membenci, jelasnya si bapa yang selama ini enggan bersua muka apalagi mengambil ber4t kebajikan mereka.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via MummyNurnadhyaa

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!