Connect with us

#K.SEDIH

Pelajar pengsan di sekolah sebabkan bongkarnya rahsia bapa,sayu hati,sejak dari darjah 5 pelajar ini dijadikan pelepas ɴᴀꜰꜱᴜ

Published

on

Pelajar pengsan di sekolah sebabkan bongkarnya rahsia bapa,sayu hati,sejak dari darjah 5 pelajar ini dijadikan pelepas ɴᴀꜰꜱᴜ

Tidak dapat dinafikan, seorang bapa sepatutnya menjadi pelindung terutamanya kepada anak perempuan. Malah dialah juga yang akan dianggap sebagai hero serta insan paling dipercayai. Namun, seorang lelaki itu layak digelar durjana apabila sanggup menjadikan zuri4t sendiri sebagai tempat untuk puaskan n4fsu.

Sama juga seperti kejadian yang berlaku kepada seorang gadis berusia 14 tahun apabila membongkar aktiviti tidak bermoral bapa kandungnya. Menerusi akhbar Harian Metro, semuanya bermula semasa pelajar berkenaan dikatakan secara tiba2 pengs4n di sekolah. Ketika pihak guru bertanyakan keadaannya, remaja itu lantas memberitahu bahawa dia telah menjadi tempat pelepas n4fsu lelaki tersebut.

Lebih menyedihkan, perbuatan terkutuk itu rupanya telah berlaku sejak remaja tersebut berusia 11 tahun lagi. Malah, susp3k juga meng4ku telah ‘mer4tah’ anak perempuannya itu sebanyak 3 kali dalam tempoh empat tahun. Menurut Pemangkin Ketua Polis Kelantan, individu berkenaan yang tinggalkan bersama isteri serta 4 saudara tiri kini telah dit4han rem4n selama 7 hari untuk membantu sias4tan.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:KisahDunia Via HarianMetro

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!