Connect with us

isu semasa

Caprice Sempat ‘Trigg3r’ Ustaz Ebit Tentang Arw@h BapanyaMungkin Ini Sebab UEL ‘Bl0ck’ Caprice

Published

on

Caprice Sempat ‘Trigg3r’ Ustaz Ebit Tentang Arw@h BapanyaMungkin Ini Sebab UEL ‘Bl0ck’ Caprice

ENGGAN dig@nggu aura neg@tif, dakw@h personaliti Ebit Lew mengambil keputusan untuk meny3kat akaun Instagram penyanyi rap Caprice. Ebit melalui Instagram langsung pada Khamis mengatakan tind@kan itu dibuat kerana beberapa perkara yang dilakukan Caprice disifatkan mel@mpaui bat@s.

Terang Ebit, Caprice hanya mend3dahkan p3san tegur@nnya berka1tan pemberian mainan kepada kanak-kanak di Gaz@ yang did@kwa hanya untuk media publis1ti. “Bahagian pertama tegvran tentang patung.

bahagian kedua dia tak post. Dia tegvr dia kata t3ruk kerana tak patut post kerana ramai Malaysia tak dapat zi@rah ayah mereka

“Bahagian pertama tegvran tentang patung … tapi bahagian kedua dia tak post. Dia tegvr dia kata saya t3ruk kerana tak patut post kerana ramai orang Malaysia tak dapat ziarah ayah mereka ketika sak1t.”

Ayah saya tak sakit, dia n@zak. Dia tak bagi lawat ayah saya … sebagai kawan dan sahabat dia boleh mar@h macam tu dan luk@kan hati saya.

“Kalau anda nak tahu, semua orang yang pergi ke sana ambil gambar dengan budak. Jadi tak ada mas@lah dengan gambar tu, dalam video saya semua budak-budak gembira,” ujarnya.

Pada Jumaat minggu lalu, Caprice membuat pend3dahan dan melu@hkan rasa hubungan yang senang terhadap tind@kan Ebit yang telah dibuat kemar@han raky@t Pal3stin. Caprice turut membuat beberapa tudvhan dan mas@lah untuk membongk@rkan perkara yang sebenarnya berlakv di G@za.

Ebit pada Rabu, membuat satu lap0ran pol1s, lain-lain Caprice membat@lkan sesi Instagram live yang berlaku pada hari yang sama.

Sudah baca artikel ini?jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumber:MSTAR

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!