Connect with us

#K.DUNIA

Pernah viral ‘tidurkan’ anak dengan kasar,ibu panik anak tiba2 lemah badan

Published

on

Pernah viral ‘tidurkan’ anak dengan kasar,ibu panik anak tiba2 lemah badan

Tak dapat din4fikan, peranan seorang seorang ibu dalam membesarkan cahaya mata bukanlah sesuatu yang mudah. Biarpun berhadapan dengan pelbagai cabaran, namun mereka tetap tabah dalam menjalani kehidupan. Adakalanya, mereka juga akan mengalami tekanan sehingga mampu berlaku perkara di luar jangkaan.

Sama jugalah seperti situasi yang dialami oleh wanita ini selain mampu dijadikan pengajaran buat ramai orang. Menerusi perkongsian daniaahisham di laman TikTok, dia sebelum ini ada mengadu penat menguruskan anak sehingga mengalami sedikit tek4nan. Namun tanpa sedar, dirinya tidak sengaja mem4rahi si comel yang hyp3r dan pernah sekali terlepas kata untuk memberikan ubat tidur.

Bagaimanapun, dia berasa sedih selepas menyedari anaknya tiba-tiba tidak sihat sebelum dikejarkan ke pusat perubatan. Jelasnya, tubuh si kecil seakan-akan melemah selain tiada selera makan. Malah, cahaya matanya juga hanya mahu tidur persis seperti ucapan wanita tersebut sebelum ini. Sedar akan perkara itu, insan berkenaan akui menyesal dengan perbuatannya selain berharap ia mampu menjadi iktibar buat semua orang.

Menjengah pada ruangan komen, kebanyakkan netizen turut berasa simpati dengan nasib yang dihadapi oleh individu itu. Pada masa sama, mereka juga berh4rap agar si ibu sentiasa kuat selain mendoakan kesembuhan buat anaknya.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:kisahDunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!