Connect with us

#K.DUNIA

ᴋᴇꜱᴀʟ ᴅɪᴛᴜᴅᴜʜ nak ‘mengg4tal’ dengan Shuib,kembar arwah Siti Sarah akui tak pernah nak meng4ku mirip dengan arwah

Published

on

ᴋᴇꜱᴀʟ ᴅɪᴛᴜᴅᴜʜ nak ‘mengg4tal’ dengan Shuib,kembar arwah Siti Sarah akui tak pernah nak meng4ku mirip dengan arwah

Wanita berwajah mirip dengan Allahyarham Siti Sarah meluahkan rasa kesal apabila menerima kec4man dilemparkan netizen sewaktu menghadiri majlis hari lahir bapa arwah iaitu Raissuddin Hamzah, baru-baru ini.

Menerusi video luahan di akaun TikT0k miliknya, wanita dikenali sebagai Emy itu berkata, dia sekadar memenuhi undangan selepas dijemput oleh isteri kepada Raissuddin iaitu Siti Fatimah Suberi.

Emy berkata, dia ada membaca lap0ran berhubung sambutan hari lahir tersebut namun kecew4 kerana segelintir netizen memberi kom3n neg4tif dan mem4ki h4mun berbanding meninggalkan kata-kata yang baik.

“Ada yang cakap saya pergi sana mengg4tal la, ambil kesempatan. Tapi niat saya hanya mahu berjumpa ayah arwah saja, sebab mereka jemput. Ada rezeki, kita pergi la.

“Tapi dari Facebook sampai ke TikTok, tak ramai yang berfikiran positif. Mereka hanya baca tajuk, tengok gambar pastu terus m4ki2,” katanya.

Selain itu, Emy juga menjelaskan bahawa dia tak pernah meng4ku mempunyai wajah seiras Allahy4rham Siti Sarah apatah lagi bagi menghasilkan k0nten atas tuju4n mer4ih publ1siti.

“Siapa yang pernah follow saya dari dulu, mereka tahu saya macam mana. Saya suka reviu barang orang. Belum pernah lagi saya mengaku saya ni seiras dengan mana-mana individu,” ujarnya.

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Group Facebook Baharu : https://www.facebook.com/groups/535558540835275

Sertai kumpulan untuk mendapatkan info2 terkini dari KAMI.Terima kasih.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!