Connect with us

Motivasi

Kebaikan Yang Sangat Mengujakan,Pasukan ‘BTS@rmy’ Malaysia Telah Lakukan Sesi B@ntuan Hasil Duit Terkumpul

Published

on

Kebaikan Yang Sangat Mengujakan,Pasukan ‘BTS@rmy’ Malaysia Telah Lakukan Sesi B@ntuan Hasil Duit Terkumpul

Jika kita membuka laman Twitter, pastinya akan ada video uc@pan daripada akaun Pertubvhan Imaan Malaysia yang selalu mengalu-alukan pemberian sumb@ngan daripada rakyat Malaysia bagi dis3rahkan kepada golongan yang memerlukan.

Bagi bantuan buat yang mem3rlukan

Namun kali ini, apa yang menarik perhatian adalah ucapan terima kasih yang ditujukan khas kepada para peminat kumpulan nyanyian daripada Kor3a Sel@tan, BTS yang mengg3larkan diri mereka Malaysia Army apabila memberi sumbangan sebanyak 650 kilogram kentang, 653 bawang merah dan 197 bungkus mee kuning untuk diberikan kepada 600 keluarga pada minggu ini.

Sedekah Kvrban Proj3ct

Ucapan tersebut pastinya memberikan senyuman kepada mereka yang telah memberikan sumbangan menerusi satu akaun Twitter menggelarkan dirinya sebagai @PurpleProject7 dan menamakan kutipan tersebut sebagai Pr0jek Sedekah Kvrban.

Menurut update daripada akaun Twitter berkenaan, jumlah yang berjaya dikumpul adalah sebanyak RM4,800 dan kutipan tersebut digunakan untuk membeli makanan asas untuk diedarkan kepada 600 keluarga melalui Pertubvhan Imaan Malaysia.

Terima kasih semua

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah mengucapkan ribuan terima kasih kepada BTS Army Malaysia yang telah memberikan sumbangan kepada pertubuhan tersebut sehingga mampu memberikan senyuman kepada orang lain.

Selain itu, para peminat kumpulan nyanyian tersebut juga sempat menzah1rkan rasa syukur dan berharap urusan ‘pakcik’ terus dipermudahkan serta berasa bangga menjadi sebahagian daripada BTS Army di Malaysia.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!