Connect with us

isu semasa

Dulunya Siapkan Makanan Dengan B3kas Suami Meningg@l Di Hari Mulia ini,Tak Sangka Betul Pem3rgiannya

Published

on

Dulunya Siapkan Makanan Dengan B3kas Suami Meningg@l Di Hari Mulia ini,Tak Sangka Betul Pem3rgiannya

Sebelum ini, tular di aplikasi TikTok berkenaan seorang pengguna media sosial dikenali sebagai @dayahhesw atau nama sebenarnya Hidayah Raiqah yang memasakan mee goreng buat b3kas suaminya yang rindu air tangan wanita itu.

Perkongsian tersebut telah ditonton lebih daripada 100 ribu tontonan sejak ia dimuat naik ke aplikasi berkenaan pada awal Julai lalu.

Posting terb@bit juga mendapat maklum b@las posit1f kerana walaupun masing-masing sudah berp1sah, namun hubvngan baik demi anak-anak yang sedang membesar masih lagi berjalan dengan baik.

Rakan2 zah1rkan salam takz1ah

Namun begitu, menerusi perkhabaran yang diperoleh daripada rakan-rakan wanita tersebut di Facebook, mereka memaklumkan yang Hidayah telah pun men1nggal dun1a pada pagi 23 Julai 2021.

Sempat kongsi mom3n di dalam w@d

Khabar allahy@rham sedang sak1t dimuat naik sendiri olehnya di TikTok beberapa hari sebelum men1nggal dun1a setelah mengal@mi kompl1kasi kesih@tan yang ser1us.

Hid@yah baru saja h3mbuskan naf@s ter@khir

Hidayah Raiqah yang juga merupakan ibu tunggal telah men1nggalkan dua orang anak yang masih kecil. P3merg1annya di pagi Jumaat ini telah ditang1si rakan-rakan yang rapat dengannya dan berharap agar allahy@rham ditempatkan dalam kalangan orang ber1man.

Sudah baca artikel ini?jangna lupa ntuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumberohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!