Connect with us

Uncategorized

[Terkini] Sekelip mata hilang ayah, ” Anak mohon saksi langgar lari ayah bantu mereka ” (5Gmbr) – Sumber Maklumat Media

Published

on

[Terkini] Sekelip mata hilang ayah, ” Anak mohon saksi langgar lari ayah bantu mereka ” (5Gmbr)

Seremban : Seorang anak memohon saksi yang mengetahui kem4langan yang menyebabkan bapanya men1nggal dunia diminta supaya tampil membantu siasatan.

Nor Azlina Mukhtar, 47, berkata, dia meminta saksi yang berada di tempat kejadian yang dikatakan sebuah lori  menghimpit bapanya dalam kejadian kira-kira jam 10.15 pagi di Jalan Seremban-Tampin berhampiran Kampung Baru Rahang semalam untuk tampil bagi membela kem4tian warga emas itu.

Katanya, dia agak terkilan dan ingin mengetahui secara lebih jelas bagaimana kem4langan yang melibatkan bapanya Mukhtar Maarof, 72 itu berlaku.

Daripada rakaman yang saya dapat, bapa menunggang di lorong kecem4san menuju ke arah Tampin namun saya difahamkan sebuah lori bergesel dengan motosikalnya sebelum terjatuh ke jalan.

Sebelum kejadian itu, bapa pergi ke Majlis Bandaraya Seremban (MBS) dan ketika kejadian arw4h dalam perjalanan pulang ke rumah di Senawang, katanya.

Tambahnya yang merupakan anak kedua daripada enam beradik, dia dimaklumkan ada seorang pengguna jalan raya mengejar lori berkenaan sebelum menghentikan pemandunya dan memberitahu dia mel4nggar penunggang motosikal.

Disebabkan rakaman v1deo tidak jelas bagaimana kejadian itu berlaku dan pemandu lori juga menegaskan dia tidak bersalah.

Kami sekeluarga sangat terkilan dan mahu kem4tiannya dibela dalam masa yang sama saya tidak mahu menuding jari kepada pemandu lori itu jika benar dia tidak bersalah, namun biarlah kem4tiannya disiasat dengan adil,tambahnya.

Jelasnya, dia memohon mana-mana pemandu yang menyaksikan kejadian atau mempunyai rakaman papan pemuka supaya menghubungi saya di talian 0139041698, jelasnya.

Semoga siapa yang ada info dapat membantu keluarga ini membantu mereka dan kem4tian arw4h ayah mereka terbela.Credit Kosmo.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!