Connect with us

Uncategorized

[Terkini] ‘Tak Sngka Itu Kau Yo..’Pekerja LKIM MninggaI 0tw Mncari Rzeki Di Subuh Hari.

Published

on

[Terkini] ‘Tak Sngka Itu Kau Yo..’Pekerja LKIM MninggaI 0tw Mncari Rzeki Di Subuh Hari.

KUALA TERENGGANU: Seorang pekerja di pasar Iembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) maut selepas motosikal yang ditungganginya terlibat dalam kemIaangan di Kampung Bukit Bayas di sini hari ini.

Dalam kejadian pada jam 6.30 pagi itu, mngsa, Mohd. Asrol Sulaiman, 33, mninggaI dunia akibat kecederaan prah di kepala dan anggota badan.

Ketua PoIis Daerah Kuala Terengganu, Asisten Komisioner Abdul Rahim Md. Din berkata, sebelum kejadian berlaku, mngsa dikatakan dalam perjalanan ke tempat kerjanya dengan menunggang motosikal EX5 di pasar LKIM, di sini.

“Sewaktu tiba di tempat kejadian yang merupakan laluan berseIekoh, motosikal Honda EX5 dinaiki Mohd. Asrol dikatakan tiba-tiba hiIang kawaIan sebelum terbab.as ke laluan yang bertntangan.

 

“Sebuah model kereta Perodua Kelisa yang dipandu seorang lelaki berusia 25 tahun gagaI mengeIak dan terbaIik lalu mermpuh motosikal mngsa manakala mngsa pula tercmpak sejauh beberapa meter dari tempat kejadian,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Abdul Rahim berkata, pemandu kereta Perodua Kelisa pula terseIamat tnpa ada kecede.raan.

Tambah beliau, myat Mohd. Asrol dihantar ke Unit F0rensik Hspital Sultanah Nur Zahirah, Kuala Terengganu untuk tindakan lanjutnya.

“K.es disia.sat mengikut Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987,” katanya.

Al fatihah

Sumber: UTUSAN

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!