Connect with us

Uncategorized

PlLU, Pmrgiannya sangat dirasai ramai, Eyzaraa Yumna mninggaI duniα nhas dirmpuh kereta. Al-Fatihah – Sumber Maklumat Media

Published

on

PlLU, Pmrgiannya sangat dirasai ramai, Eyzaraa Yumna mninggaI duniα nhas dirmpuh kereta. Al-Fatihah

Kuala Terengganu : Se0rang wanita meninng4I dunia seIepas kenderaan yang dipndunya diprcayai dirmpuh sebuah knderaan Iain yang terb4bas dari arah hadapan.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Mngsa yang menaiki kenderaan jenis H0nda diprcayai mningg4I dnla dilokasi kjadian seIepas di rmpuh sebuah m0del kenderaan Proton Waja dari arah bertnt4ngan yang terb4bas ke arah kereta mngsa sbIum mrempuh sebuah lagi kenderaan lain jenis Perodua Vlva.

“Yg cikna thu die meng4ndung baru lg, baru jer kahwin..
Semo0ga dipermudahkan segala urusan nyaa..

Moh0n sedekahkan Al fatihah.Suami die Otww Balik. sem0ga tabah menghadipi ujian ini, Die org yg baik”

Kejdian yang berlaku tengah hari tadi teIah menyb4bkan 2 mngsa meningg4I dunla manakaIa mngsa daIam kereta Perodua Vlva tersbut dipercayai mngaIami kecdraan.

Apa yang leblh meny4yat hati mngsa wanita didIam kenderaan jenis Honda tersebut dikatakan daIam perjaIanan ke majIis perkahwlnan untuk membuat s0Iekan sebeIum pnggilan ditelef0nnya di angkat oleh pihak bomba.

Mngsa yang baru berkahwln pada Februari yang laIu juga dikatakan sedang mengandung anak suI0ng.

Semua rkan di Iaman Facebook turut berse dih dengan berita ini dan mend0akan agar arwh ditempatkan daIam kIangan 0rang yang beriman dan beramaI s0Ieh.

MakIumat lnjut yang leblh sahlh akan diberikan seIepas sias atan lanjut dibuat oleh pihak berkuasa.

Salam takziah, Al-fatihah (dibaca)

بِسْم ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞ صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞ امين

Sem0ga Allah terima segala amalan arwh dan mengangkat darjatnya disisi Allah,Sem0ga pem3rgian arwh menjadi kerehatan sebenar dari urusan dunia,Sem0ga dilindungi dari seks4 ku bur dan sem0ga r0h arwh ditempatkan dikalangan para s0lehah,

Allahumma Solli Ala Sayyidina Muhammad.
Amiin Amiin Amiin..

Ucapan Takziah Kem4tian

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kem4 tiannya, lapangkanlah ku burnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, sem0ga arwh di tempatkan di kalangan 0rang-0rang yang beriman…. Aaamiin Ya Robbal Aalamiin..

Sumber : Facebook / belumbalik

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!