Connect with us

Motivasi

Dah Sal@h Tapi Masih Sembvnyikan ‘B@yang’ Dalam Selimut,Kini K@nt0i Bersama Dengan ‘Sc@ndal’

Published

on

Dah Sal@h Tapi Masih Sembvnyikan ‘B@yang’ Dalam Selimut,Kini K@nt0i Bersama Dengan ‘Sc@ndal’

Perkahwinan buk@nlah satu perkara yang mudah. Ia memerlukan peng0rb@nan, tanpa usaha dan kerjasama dari kedua-dua pasangan amat mudah untuk sal@h seorang pasangan berlaku cvrang.

Secara umumnya, k3s cur@ng bukanlah sesuatu yang baru dalam masyarakat kita namun kebelakangan ini, nilai kesetiaan seolah tidak penting apabila ramai yang ‘bersel1ngkuh’ dalam diam.

Begitulah seperti kis@h did3dahkan oleh Puan Nur Ewaniyy yang mana rumah tangganya kini ibarat r3tak menanti belah dan dalam proses untuk berp1sah.

K@nt0i bersama sk@ndal malam raya

Namun begitu, menurut wanita itu kesab@rannya benar-benar diuji apabia si suami ‘k@ntoi’ berkaraoke dengan ‘sk@ndalnya’ pada malam hari raya Aidiladha lalu.

R@hsia suaminya terb0ngkar apabila skandalnya itu memuat naik momen mereka bersama menerusi IG Story. Lebih meng3jutkan apabila kawan baiknya sendiri membantu menyembunyikan dan menaf1kan perhubungan mereka.

Bukan itu sahaja, wanita itu juga bercerita pernah dih@lau dari rumah oleh suaminya apabila mereka berg@duh ak1bat salah faham.

Waktu itu dia pergi membuat lap0ran di bal@i pol1s kerana dih@lau tapi siapa sangka si suami telah melap0rkan kej@dian itu terlebih dahulu dan dia ditvduh lari mengikut lelaki lain.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!