Connect with us

Motivasi

Allah Pilih Dia Untuk Ke G@za,Firdaus Ingin Beri Saguhati Buat Beliau,

Published

on

Allah Pilih Dia Untuk Ke G@za,Firdaus Ingin Beri Saguhati Buat Beliau,

Seperti yang ramai tahu, sebelum ini pend@kwah b3bas Firdaus Wong yang berpegang pada prinsip kebenaran, lantang memaklumkan kepada orang ramai bahawa beliau memberi sokongan penuh terhadap penyanyi rap Caprice.

Kali ini, Firdaus menunjukkan sokongannya kepada Ketva Peg@wai Eksekvtif Cinta Gaz@ Malaysia (CGM), Muhammad Nadir Al-Nuri dan ingin menghadiahkan wang saguhati buatnya.

Menurut pemilik nama Firdaus Wong Wai Hung tersebut, dia ingin menghulurkan wang saguhati itu selepas mendengar penjelasan penuh terperinci oleh saudara Nadir sewaktu program Townhall CGM tersebut.

Berhasrat ingin beri saguhati buat Nadir

“Selesai program, saya minta Muhammad Nadir bagi nombor akaun per1badi untuk kami berikan sedikit saguhati. Dalam hati saya, Allah pilih dia (Muhammad Nadir) wakil kita di Gaza,” katanya.

Nadir tol@k, minta sumbang ke pada CGM

Bagaimanapun, Firdaus bercerita bahawa Muhammad Nadir telah men0lak wang saguhati itu tetapi meminta untuk menyumbang kepada CGM.

Justeru itu, beliau mendoakan semoga Allah merahmati serta memelihara saudara Nadir dan berpendapat Allah telah memilih Nadir sebagai wak1l Mal@ysia di G@za.

Terdahulu, Nadir dalam sesi townhall men3gaskan hanya mengambil 3 peratus daripada dana RM20 juta untuk membayar tenaga kerja pertubuhan bukan kerajaan (NGO).

Penjelasan itu sekali gus telah menjawab persoalan Pend@kwah Popular, Ebit Lew yang mempersoal tentang dana yang disalurkan kepada CGM.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumber:OMM

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!