Connect with us

Uncategorized

‘Dis̷angka PeIepah S̷awit’, W̷arga Em̷as Semp̷at Hantar Sayuran SebeIum Men̷ingg̷aI Dun̷ia – Sumber Maklumat Media

Published

on

‘Dis̷angka PeIepah S̷awit’, W̷arga Em̷as Semp̷at Hantar Sayuran SebeIum Men̷ingg̷aI Dun̷ia

KUALA SELANGOR – Se0rang wanita w4rga ema.s yang ditemvkan mat1 terb4ring di atas Jalan Kampung Kedah, Kampung Kuantan di sini kelmarin semp4t menghantar sayuran di sebuah rumah jiiran berhampiran.

Anak saudara mngsa, Hishamuddin Md Azit, 46, berkata, perkara itu dimaklumkan oleh ahli keluarga terdekat mengenai sik4p semangat kejiranan dan peramah yang ditunjukkan oleh mangsa,Majenah Ket1k, 79.

“Sebelum kej4dian, saya sememangnya ada menemvi Anjang (arwh) yang datang ke rumah keluarga kami untuk makan tengah hari pada jam 1 petang.

“Saya kemudiannya terkejvt apabila dimaklumkan kemat1an Anjang menerusi panggilan telef0n daripada ahli keluarga semasa perjal4nan pulang ke Subang Jaya,” katanya ketika ditemui pember!ta sini hari ini.

Kosmo! semalam melap0rkan myat seorang perempuan w4rga ema.s berusia 79 tahun ditemvkan dengan kes4n keceder4an di bah4gian kepaIa terbar1ng di Jalan Kampung Kedah, Kampung Kuantan.

Penemuan myat itu dilakukan orang aw4m kira-kira jam 8.11 malam sebelum menghubungi pih4k p0Iis.

Sementara itu, s4ksi kej4dian, Jamaludin Dollah, 50, berkata, dia menjumpai myat mngsa ketika perjalanan pvlang ke rumah bersama isterinya dengan menaiki mot0sikal selepas membeli bar4ng dapur di sekitar bandar di daer4h ini.

“Saya s4ngka 0bjek di tengah jalan itu peIepah kel4pa, n4mun rupa-rupanya manusia dalam kead4an terbar1ng,” jelasnya.

Dalam pada itu, Ketua P0Iis Daer4h Kuala Selangor, Superintendan Ramli Kasa ketika dihubungi mem4klumkan pih4knya masih menvnggu lap0ran penuh bed4h slasat daripada H0spital Sungai Bul0h.

“Perkemb4ngan dan si4satan l4njut mengenai ke$ berkenaan akan dimaklumkan kelak dan ke$ setakat ini diklas1fikasi mat1 mengejvt,” katanya.

Sumber:K!ONLINE Kredit: Db0ngkar

Jom ikuti kami di Sumber Maklumat Media

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!