Connect with us

Motivasi

Atas Berkat Doa Suami,Isteri B3bas Dari Kans3r Yang Telah Lama Mengg0dam Badannya

Published

on

Atas Berkat Doa Suami,Isteri B3bas Dari Kans3r Yang Telah Lama Mengg0dam Badannya

Vokalis kumpulan terkenal 90-an, Nizam Laksamana, melvahkan rasa syukur selepas memaklumkan kesemua s3l-s3l k@nser yang ada dalam tubuh isteri tercintanya, Salwati Zulkifli, kini telah tiada dan m@ti sepenuhnya selepas melakukan pemb3dahan.

Menerusi entri Instagram, Nizam yang memaklumkan sebanyak 17 kel3njar l1mfa telah dibvang dan dihantar ke makmal menerusi pemb3dahan berkenaan.

“Semalam jumpa d0ktor di Jab@tan Pemb3dahan (SOPD), Hosp1tal Kuala Lumpur, untuk mengetahui keputusan pemb3dahan k@nser payvdara isteri saya.

SUMBER VIDEO : MSTAR

“Syukur tiada satu pun kel3njar l1mfa tersebut ada s3l kans3r. Bermakna, kimot3rapi dan pemb3dahan itu berjaya megh@pus s3l kans3r,” kongsinya di Instagram.

Dalam pada itu, Nizam turut menit1pkan ucapan penghargaan kepada semua pih@k yang telah mendoakan kesihatan isterinya itu.

“Berkat izin Allah, doa-doa kaum keluarga, kawan-kawan di Facebook serta berkat doa anak-anak yatim, Allah makbulkan. Terima kasih diucapkan. Semoga isteri saya bebas sepenuhnya dari k@nser,” cor3tnya ringkas.

Sudah baca artikel ini?jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumber:CC

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!