Connect with us

Uncategorized

‘Kau Prgi Jua Sygku..’ Baru Stahun Bnikah, lsteri Hmbus Nfas Trakhir Slps 24Jam Bertrung Nywa. – Sumber Maklumat Media

Published

on

‘Kau Prgi Jua Sygku..’ Baru Stahun Bnikah, lsteri Hmbus Nfas Trakhir Slps 24Jam Bertrung Nywa.

Tawau : Seorang guru wanita mninggaI dunia selepas hampir 24 jam bertarung nyawa akibat kemaIangan di Telupid semalam. Kereta yang dipandu telah bertmbung dengan pacuan empat roda.

disahkan mninggaI dunia petang tadi ini telah dimaklumkan oleh suami arwh En Razvi Musily.Mngsa Nuraslina Kang Yoon Lee,27, Guru UBK SK Bukit Belacon Lahad Datu itu cede.ra prah di rwat di Hspital Sandakan.

Sbak Iuahan suami yang memaklumkan isteri tersayang yang baru dinikahkan setahun lalu telah pergi buat selamanya dijmput llahi akibat kecede.raan kem4langan tersebut.

Assalammualaikum wbt, Duk.acita dimaklumkan bahawa isteri tercinta sy, Nuraslina Lee telah kembali ke rahmatuIIah pada jam 3.23 ptg. tiada kata kata dapat diucapkan. Terima kasih atas doa doa kalian semua.

Sama sama lah kita doakan semoga Allah menga.mpunkan d0sa d0sanya, rahma.tilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kema.tiannya.

Lapangkanlah kubu.rnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan permudahkan lah perjalanan arwh disana.Al Fatihah.Untuk makluman arwh akan dikebu.mikan di Tanah Perkburan Pasir Putih, Tawau.

Sekiranya arwh ada melakukan saIah dan siIap sepanjang hidup beliau, mohon dim.aafkan dan sekiranya arwh ada mninggaIkan hu.tang atau apa apa sahaja yang bersan.gkutan dengan sesiapa sahaja, boleh maklumkan kepada saya Razvi Bin Musily (014 202 4891)Doakan syurga buat isteri saya .

Allahuakhbar, lnnalillahiwainnailaihirojiun, Sahabat kami Nuraslina Lee /Nuraslina binti Kang Yoon Lee, baru sahaja pergi mengha.dap penciptaNya sebentar tadi (jam 3.23 petang).

Seorang rakan sekerja yg terlalu baik dan komited dgn kerjanya, rakan yg baik dan tidak pernah kata ‘tidak’ bila kami minta tolong. Terlalu besar kehiIangan kami kali ni.

Semoga suami Allahyrhamah Razvi Musily yg berada di sebelah arwh ni tabah menghadapi ujian kehiIangan orang yg tersayang. Mohon doa daripada sahabat semua, doakan sahabat kami, sahabat kita semua. Al-Fatihah -Abdullah Bacho.

Cikgu Nuraslina Lee, yang merupakan saIah seorang pengadil yang bertugas di Kejohanan Keningau 10s Rugby Tournament di Keningau, Sabah baru-baru ini.

Semoga suami arwh terus diberi ketabahan jnazah Cikgu Nuraslina Lee akan dikebumikan di Tanah Perkub.uran Pasir Putih, Tawau. Al fatihah.

Sumber: Razvi Musily via http://dbongkar.com/

Sertai kami di Sumber Maklumat Media

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!