Connect with us

isu semasa

Nak Minta Iphone12 Sempena Harijadinya,Tapi Ini Yang Diberi Oleh Ibubapanya

Published

on

Nak Minta Iphone12 Sempena Harijadinya,Tapi Ini Yang Diberi Oleh Ibubapanya

Setiap kali tiba hari lahir, pasti ramai yang ternanti-nanti ucapan serta hadiah daripada insan tersayang termasuk keluarga dan rakan-rakan.

Begitulah seperti kisah kanak-kanak ini yang telah menerima kejutan hadiah berbentuk jambangan bunga gergasi dipenuhi duit berjumlah RM11,000 daripada kedua ibu bapanya.

Tak sangka dapat surprise

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh @azieawi di aplikasi TikTok, ibunya berkongsi momen gembira sewaktu anaknya menerima jambangan bunga gergasi tersebut.

Minta iPhone 12, ganti dengan RM11,000

Menurut si ibu, sebelum ini anaknya itu pernah meminta hadiah iPhone 12 dan kek namun dia terpaksa ‘menolak’ permintaan tersebut kerana tidak mampu dan tiada kedai yang menerima tempahan kek saat akhir. Kanak-kanak itu juga reda sekiranya tiada hadiah pada hari lahirnya.

Namun begitu, si ibu sebenarnya telah bercadang untuk membuat kejutan secara s3nyap-seny@p dengan menghadiahkan bunga duit berjumlah RM11,000 sempena ulang tahunnya yang ke-11.

Sebaik sahaja menerima kejutan itu, kanak-kanak itu dilihat men@ngis dan mengalirkan air mata kerana begitu terh@ru dengan hadiah tersebut.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netiz3n turut meluahkan rasa gembira saat menyaksikan reaksi kanak-kanak itu. Dalam pada itu, mereka berharap agar dia akan memb@las jasa ibunya kelak.

Untunglah dapat surprise

Sudah baca artikel ini?jangan luap untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumber:Ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!