Connect with us

Uncategorized

‘Allahuakhbar Abg..’ Suami Dijemput IIahi Tercmpak KeIuar Dari Kereta 0tw Mncari Rzeki. Al-Fatihah – Sumber Maklumat Media

Published

on

‘Allahuakhbar Abg..’ Suami Dijemput IIahi Tercmpak KeIuar Dari Kereta 0tw Mncari Rzeki. Al-Fatihah

K0ta Bharu: Dua peniaga ayam m4.ut ketika daIam perjalanan mendapatkan bekaIannya selepas kereta dinaiki mereka terb4bas sebelum meI4nggar papan tanda serta pembe.tung di Kil0meter 3 Jalan Machang-Pasir Puteh dekat sini, 5 pagi hari ini.

Mngsa, Mohamad Shahrin Saedi, 30, m4.ut di l0kasi kejdian, manakala pemandunya, Mohamad Ismadi Mohd Shaufe, 20, mninggaI dunia ketika mendapatkan rw4tan di Hspital Machang.

Ketua Jabatan S.iasatan dan Penguatku.asaan Trafik Kelantan Superintendan Shuhaimi Jusoh berkata, kedua mngsa yang menaiki Proton Saga dalam perjalanan dari Pasir Puteh untuk mendapatkan bekalan ayam di Tanah Merah.

“Apabila sampai di tempat kejdian, kenderaan berkenaan dipercayai hiI4ng kawaI4n lalu meI4nggar papan tanda dan pembet.ung yang berada di bahu jalan sebelah kiri menghaIa ke Tanah Merah.

“Penumpang kereta terc4mpak keluar daripada kenderaan sebelum disahkan mningg4I dunia di tempat kejdian, manakala pemandunya yang terseplt berjaya dikeluarkan dengan bantuan angg0ta bomba dan dibawa ke Hspital Machang,” katanya ketika ditemui di pejabat di sini, hari ini.

Shuhaimi berkata, pemandu kereta disahkan mningg4I dunia pada 7.45 pagi dan ke.s disi.asat mengikut Sksyen 41 Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

Salam tkziah buat keluarga. M0ga isterinya kuat dan tbah atas kehiIangan suami tercinta. Al fatihah

Foto: Allahyrham Ismadi

Sumber: dbongkar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Sumber Maklumat Media Ya.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!