Connect with us

Uncategorized

[Terkini] ‘Kgembiraan Brtukar Trgedi PiIu..’ AjaI Mueez 0tw PuIang Dari Acara RXZ Members 4.0 Di Terengganu. – Sumber Maklumat Media

Published

on

[Terkini] ‘Kgembiraan Brtukar Trgedi PiIu..’ AjaI Mueez 0tw PuIang Dari Acara RXZ Members 4.0 Di Terengganu.

Bentong : Se0rang rakan RXZ yg mengh4diri Perhimpunan RXZ Members 4.0 di Iitar Permot0ran Terengganu, Kompleks Sukan Negeri, Gong Badak m4ut akibat kemaIangan dalam perjalanan pulang ke Kuala Lumpur hari ini dari Terengganu.

Mngsa yg dikenali dengan nama Muiz telah terlibat kem4Iangan dilebuhraya Karak selepas JPJ Karak mengh4la Bentong pagi ini, arwh Muiz berasal dari Sungai Buluh telah meny3rtai rakan rakannya ke Terengganu untuk ke acara RXZ Members 4.0.

Pvnca sebenar kejadian kemaIangan tersebut kini dalam sias.atan pihak berw4jib rata rata insan yang mengenali arwh Iuahkan rasa pilv atas apa yg menlmpa arwh Muiz.

lnallillahwainnallilahhirojiun, Alfatihah kami doakan agar arwh ditempatkan bersama 0rang beriman dan dipermudahkan segala urvsan keluarga -Khaizam Boss.

Assalammualaikum, mohon semua sedekah kan Alfatihah dan doakan sahabat saya ni Mueez, Ya Allah ampu.nkan d0sa d0sa beliau dan temp4tkan nya dikalangan org beriman – Ahmad Kamal.

Jnazah arwh dihantar ke Hspital terdekat untuk tindakan lanjut, sungguh tak disangka arwh Muiz pergi bersama minatnya pada RXZ sejak dulu dulu lagi.

Semoga keluarga arwh sentiasa t4bah dengan dug.aan yang amat berat ini dan jnazah dpt dibawa pulang ke Sungai Buluh secepat mungkin selepas segala urusan Hspital Selasai.

Al fatihah.

Sumber : dbongkar

Sertai kami di Sumber Maklumat Media untuk maklumat yang terkini.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!