Connect with us

isu semasa

Mereka Suruh DG Hisyam Mel3tak Jawat@n,Ini Percakapan Mereka

Published

on

Mereka Suruh DG Hisyam Mel3tak Jawat@n,Ini Percakapan Mereka

Pelakon Lana Nodin mengg3sa agar Ketva Peng@rah Kesih@tan, Tan Sri Datuk Seri Dr. Noor Hisham mel3takkan jawatan, semalam.

Turut bersetuju dengan kenyataan itu, pelakon Rita Rudaini melavngkan sokongan terhadap pemilik nama Mazlina Hasan Nordin tersebut menerusi hantaran di Instagram Story miliknya.

Menurut Rita, Lana bukan sahaja satu-satunya individu yang memiliki pendapat sedemikian tetapi ramai lagi rakyat Malaysia yang bersetuju dengan perkara terb@bit.

“Ramai lagi lah yang minta DG step down, bukan Lana seorang je”

“Saya tak rasa kenyataan Lana itu sal@h. Ramai lagi lah yang minta DG step down. Bukan Lana seorang je kat Malaysia ni. Tapi tu lah manusia ni takde modal kvtuk sampai family dan anak2 dia. So yang k3ji adalah yang meng3ji dan mengh1na. Tapi sistur pun sokong DG step down,” jelas Rita.

Sementara itu, selebriti berusia 45 tahun berkenaan men3gask@n bahawa setiap orang mempunyai hak untuk bersuara termasuklah Lana Nodin.

“Apa bezanya Lana dengan orang yang minta Jemin Ali (Azmin Ali), Muhyiddin let@k jaw@tan? Masing-masing ada hak bersuara kan. Takkan korang je boleh suruh menter-menteri lain let@k jaw@tan tapi Lana tak boleh pilih menteri mana yang dia rasak3na bervndur?” katanya lagi.

Dalam pada itu, Rita juga sempat mempersoalkan t1ndakan pengarah terkenal Michael Ang yang memuat naik hantaran seakan meny1ndir rakan selebr1tinya.

Terdahulu, Lana Nodin mengg3sa Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah meletakkan jaw@tan sebagai Ketva Peng@rah Kesih@tan menerusi perkongsian di InstaStory miliknya.

Dalam masa yang sama, Lana turut mend@kwa Dr Noor Hisham hanya ‘berl@kon’ semata-mata dengan berbek@lkan wajah kas1han dan kel3tihan.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumber:OMM.CC

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!