Connect with us

Uncategorized

‘Kcup4n lbu Pasti Dirindui..’ Anak Terg4mam Lihat Jnazah lbu Ayah Dirmpuh Pmndu Mbuk. – Sumber Maklumat Media

Published

on

‘Kcup4n lbu Pasti Dirindui..’ Anak Terg4mam Lihat Jnazah lbu Ayah Dirmpuh Pmndu Mbuk.

Jasin: “Sy tak percay4 mulanya bila ada orang hantar mesej guna telefon ibu berit4hu pemilik telefon kemaIangan dan mninggaI dvnia.

“Saya anggap mvngkin telefon ibu terc1cir dan harapkan orang itu tersaIah, tapi terp4ksa reda dengan ketentuan Allah apabila kehiIangn ibu dan ayah serentak akib4t diIanggar pemandu mbuk,” kata Munirah Ezuddin, 21, ketika ditemui di Unit Perubatan F0rensik Hspital Jasin, hari ini.

Dia adal4h anak kedua pasangan orang kvrang upaya (0KU), Ezuddin Mohammad, 50, dan Surayah Muhamat, 48, yang mau.t selepas mot0sikal dinaiki mereka dir3mpuh Perodua Myvi dipandu lelaki diperc4yai mbuk dalam nhas jam 7.45 pagi tadi di Jalan Serkam Pantai, di sini.

Munira berkata, ketika kej4dian dia bersama empat lagi adiknya sedang tidur di rumah pus4ka nenek mereka di Tambak Bugis, di sini, sebelvm menerima kiriman WhatsApp sekitar jam 8 pagi berhubung kejadian.

“Biasanya, jika ibu dan ayah hntar mesej tidak begitu teratur, tapi mesej diterima cantik dan jelas serta disert4kan dengan lokasi menyeb4bkan kami adik beradik terus bergegas pergi mencari.

“Sebaik tiba di tmpt kejadian, saya terga.mam apabila melihat j3nazah ayah dan ibu yang OKU bi.su sudah terb.jur ka.ku dan ditutup dengan kain.

“Hanya Allah yang tahu. Lebih menyed1hkan apabila mengenangkan arwh ayah tldak sempat tinggal di rumah baharu di Seba.tu, Sung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ai Rambai yang sudah 90 peratus siap.

“Itulah impiannya untuk tinggal bersama ibu sehingga ke akhir hyat selain hasratnya untuk menjadi nelayan selepas berhenti kerja di kilang membuat berus pada April lalu,” katanya.

Munirah berkata, ketika pulang daripada bersiar-siar di Bandar Melaka termasuk melawat Kota A Farmosa tengah malam tadi, ibunya ada memberitahu akan keluar untuk berjumpa semula rakan-rakan jam 8 pagi ini untuk sambung bersiar-siar di pusat beli beIah.

“Ayah tidak menunjukkan perubahan sikap ketara dan ceria seperti biasa, begitu juga ibu.

“Arwh seorang penyayang dan kenangan yang tidak diIupakan dia gemar menc1um kami dari kecil hingga kini,” katanya sbak.

Sumber: hm via http://dbongkar.com/

Perhatian! Netizen kini tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ini adalah pandangan peribadi pemegang akaun dan tidak sepatutnya menggambarkan kedudukan lembaga editorial kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri

Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Kongsi Halaman https://www .facebook. com/MediaPortal.Press/

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!