Connect with us

Uncategorized

Anak 2 Tahun Mengadu Sakit Bila Bvka SeIuar, Rupanya Jadi Pemvas Nafsv Bapa – Sumber Maklumat Media

Published

on

Anak 2 Tahun Mengadu Sakit Bila Bvka SeIuar, Rupanya Jadi Pemvas Nafsv Bapa

Sep4tutnya bapa menjadi pelindung kepada anak-anak lebih-lebih lagi anak p3rempuan apatah lagi figura bernama bapa adalah lelaki pert4ma dalam hidup mereka.

Namun, sejak keb3lakangan ini ada saja kisah bapa durja na yang sanggup melakvkan perbuatan terkutuk pada anak k4ndung sendiri.

Baru-baru ini, tu lar perk0ngsian seorang individu dimana rumah tangga yg dibina mvs nah aki bat perbuatan suaminya sendiri.

Berkongsikan cerita, pada suatu hari anaknya berusia dua tahvn baru saja pulang darI rumah mentua bers4ma bapanya.

Namun, tiba-tiba bvdak itu terus memeluk ibunya s4mbil menangis teresak-esak menunjukkan mulutnya yg s4kit.

Ketika ditnya, kanak-kanak itu memegang al4t kela min ibunya seperti m3ncari sesvatu serta bertanyakan mana ‘ub4t’ seperti abahnya.

Terasa dvnia kelam apabila mendengar jawapan daripada anaknya, si ibu terus membawa ke bilik m4ndi. Apabila membuka seluar, anak memegang seluarnya dan mengatakan pedih serta memberitahu bapanya ada memegang di b4hagian bawah.

Si ibu memberitahv selesai memandikan anak dia melihat kemaIvan anak s4ngat merah dan keadaannya berbeza.

Si ibu menggigil m3ndengar jawapan daripada anaknya yang turut menunjukkan sndiri 4ksi yang diperlakukan si bapa terhadapnya.

Tidak hanya set4kat itu, kanak-kanak itu yang sedang mamai ketika menyvsu secara tiba-tiba memasukkan tangan ke adalam selvar dalam si ibu seb3lum dikeluarkan semula.

Lebih pilu apabila si ibu mend3ngar jawapan daripada anaknya yang memberit4hu ‘abah buat’. Pada keesokan harinya, anaknya turut mel4kukan perkara sama.

Tanpa membuang masa, si ibu m3mbawa 4naknya ke hospital untuk pemeriksaan dan kini dalam proses menvntut keadilan buat anaknya.

Difah4mkan, si ibu dan anaknya kini tinggal bers4ma kedua ibu bapanya dan terpaksa melalui pr0ses undang-undang kerana hak penjagaan anak ditvntut oleh bekas suami.

SUMBER: Facebook Natipah Abu/Bicara Kini

Sertai kami di Sumber Maklumat Media untuk maklumat yang terkini.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!