Connect with us

Uncategorized

LeIaki lni Curiga Nampak Guni Terapung Bergerak-gerak Dlm Parit, Dia Terkejut S3lepas Lihat lsi Dlm Guni Itu, Ramai Netizen Ger4m Bercampur Simp4ti – Sumber Maklumat Media

Published

on

LeIaki lni Curiga Nampak Guni Terapung Bergerak-gerak Dlm Parit, Dia Terkejut S3lepas Lihat lsi Dlm Guni Itu, Ramai Netizen Ger4m Bercampur Simp4ti

Perasaan curig4 membuat pemuda dan rakannya untuk ber.henti meIihat isi di dalamnya setelah melihat sebuah guni ter4pung sedang bergerak gerak di parit.

Cuak lihat guna ter4pung bergerak

Berdasarkan perk0ngsian adi.septian, menyaksi kan detik bila mana dia r4kannya cuba mengambil guni tersebut untuk di bawa naik ke dar4t.

Masih sempurna dan berny4wa

Selepas membuka ikatan.nya, aIangkah terkejvtnya mereka apabila melihat ada ‘makhluk’ Allah yang masih berny4wa di dalam k4rung berkenaan.

Bagaimana pun, tiada sebarang kec3deraan yang menimp4 makhluk tadi, maIah angg0ta tubuhnya juga masih cukup dan sempurna.

‘S4kitnya hati’

Menjengah ke ruangan k0men, ramai ikut seb4k melihat nasib kucing berkenaan apabila diperIakukan demikian.

Menurut mereka, meski pun bukan pencinta haiwan, tetapi masing masing belum pernah lagi ter.fikir untuk berbuat seperti mana yang dilakukan oleh individu tak berhati perut itu.

Dalam waktu sama, pemuda dan rakan nya juga dihujani ucapan terima kasih kerana kesudian mereka menyeIam4tkan makhIuk berkenaan daripada m4ti.

SUMBER: Ade.Septian Via Redaksi / awatttsyeikhh via coretannasihat

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share dan sertai kami di page Sumber Maklumat Media.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!