Connect with us

Uncategorized

PlLU, PeIajar 13 Tahun M4.ti DibuIi Ketika Hendak MengambiI Air Wudhuk. Al-Fatihah – Sumber Maklumat Media

Published

on

PlLU, PeIajar 13 Tahun M4.ti DibuIi Ketika Hendak MengambiI Air Wudhuk. Al-Fatihah

PeIajar 13 Tahun M4.ti Dibuli Ketika Hendak MengambiI Air Wudhuk

Bintang 13 tahun, mervpakan peI4jar sek0lah menengah agama di Ind0nesia. Pada 8 Jun 2022 beliau telah seIesai mengikuti uj1an di sek0lahnya kemudian pergi ke masjid sek0lah untuk menvnaikan solat z0hor.

Ketika hend4k mengambil air wudhuk, beberapa orang rakannya dari arah beIak4ng telah menutup mata Bintang dengan sejadah dan mengikat tangannya keb3lakang.

Selepas itu, tvmbukan yang sangat kuat telah diIepaskan ke b4hagian perut menyebabkan Bintang menjerit dengan kuat kerana kes4.kitan.

Setelah puIang ke rumah, Bintang memberit4hu ibunya yang dia dibvIi ketika berada di sek0lah menyebabkan perutnya berasa terlalu s4kit.

Ibunya d3ngan segera membawanya ke h0spital dan doktor menges4hkan terdapat kecede.raan di usus anaknya sehingga berlaku k0mplikasi pend4rahan.

Walavpun pelbagai rwatan telah sedaya upaya dilakukan, namun Bintang tidak m4mpu bertahan dan menghmbuskan nfas terakhir setelah lima hari bert4rung nywa menahan kes4.kitan.

Pihak polis telah men4han sembilan 0rang pelajar yang diperc4yai terlibat dalam ke.s buli tersebut. Jika sabit kesaIahan mereka b0leh dipenjara selama 15 tahun dan dend4 maksimum 3 juta rupiah bersamaan RM 1000 ringgit. Ke.s ini telah mendapat lipvtan meluas, disebabkan tersebar gambar ibu mngsa yang jatuh terjeIepuk ke lantai selepas menerima khabar anaknya telah meningg4I dunia.

Sumber : updateinside/CoretanNasihat

Jangan lupa untuk sertai kami di Sumber Maklumat Media untuk maklumat-maklumat yang terkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!