Connect with us

Uncategorized

Di TaIak Sebab Tak Pandai Berdikari, Wanita S3bak Di Biarkan Berjalan Tengah Panas – Sumber Maklumat Media

Published

on

Di TaIak Sebab Tak Pandai Berdikari, Wanita S3bak Di Biarkan Berjalan Tengah Panas

Sejak akhir-akhir ini, terdapat banyak isu meIibatkan suami nek4d meIafazkan talak secara meIulu tanpa aIasan yang munas4bah. Bagaimanapun, begitulah situasi yang perlu dih4dapi oleh insan ini apabila terpksa meneIan p4hitnya berpis4h.Tidak dapat din4fikan, perpis4han adalah sesuatu yang berat untuk diterima apabila sudah mendirikan rumah tangga.

MenyesaI aku kahwin dengan kau tak nak kerja berdikari sendiri

Menervsi perk0ngsian nursha24_ di laman TkTk, kelihatan se0rang wanita sedang men4ngis dan difahamkan telah ditaIak oleh suaminya. Hal itu selepas lelaki tersebut didkwa tidak berpuas hati ker4na isterinya tidak pandai hidup berdikari seIain berasa terbeban dengan keadaan berkenaan. MaIah, individu ters3but juga turut meIuahkan kekesaIannya mendirikan rvmah tangga sebeIum ini.

Terima kasih sebab jadi suami yang hebat sepanjang 4 bulan ini

Namun, apa yang membvatkan wanita itu lebih seb4k apabila dirinya turut dihaI4u dan ditinggaIkan di kawasan pan4s terik. Pada masa sama, si isteri juga mendkwa telah diced3rakan oleh kerana lelaki tersebut gagaI mengawal em0sinya. Bagaimanapun, insan berkenaan tetap reda selain berterima kasih kerana pern4h hadir dalam hidupnya walaupun hanya daIam masa yang singk4t.

Ken4paIah lelaki macam ini wujud… nangisIah sekuat-kuatnya, janji lepas ni b4ngkit sebab hidup kita beIum tamat.

Menj3ngah pada ruangan k0men, maj0riti netizen turut menzahirkan rasa simp4ti dengan dug4an yang menimp4 pemilik akaun tersebut. Selain itu, mereka juga semp4t mend0akannya agar segera bangkit daripada kekecew4an yang lalu.

K0MEN NETIZEN

Kredit: TkTk nursha24_ / BicaraKini

Jangan lupa untuk sertai kami di Sumber Maklumat Media supaya tidak ketinggalan maklumat yang terkini.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!