Connect with us

Uncategorized

Kucing kesayangan dicucvh r0kok, diugvt semb3lih, Janna Nick b3rang dengan jiran jadi-jadian ini – Sumber Maklumat Media

Published

on

Kucing kesayangan dicucvh r0kok, diugvt semb3lih, Janna Nick b3rang dengan jiran jadi-jadian ini

Kes pender4an kucing semakin menjadi-jadi pada masa ini oleh manusia durj4na yang tidak berperikemanusiaan.Tidak kisahlah sama ada ia merupakan kucing di jalanan ataupun belaan oleh seseorang, jika indiv1du tidak bertanggungjawab mahu mend3ra atau menced3rakan haiwan comel tersebut, semestinya akan berlaku.

Angakara Jiran

Situasi ini dilalui sendiri oleh pelakon dan penyanyi berbakat besar, Janna Nick apabila mendakwa kucing peliharaannya diced3rakan oleh seseorang.

Menerusi perkongsian di Inst4 Story miliknya, bekas peng4cara Melodi ini mengatakan salah seekor kucing kesayangan diced3rakan oleh jirannya pada bahagian badan.

Dulu kau pernah simbah air kat kucing aku…

Janna turut mengatakan jirannya itu pernah menyimbah air pada kucingnya sehingga basah, namun perbuatan tersebut masih lagi boleh dimaafkan.Namun, agak sukar untuk memaafkan perbuatan seseorang apabila melihat keadaan yang dialami oleh kucingnya itu pada masa ini.

Kau cucvh rokok kat bulu kucing aku?

Lebih kes4l, penyanyi berasal dari Sungai Petani, Kedah itu memaklumkan keadaan kucingnya itu seolah-olah dicucvh rokok oleh jiran sehinggakan bulunya tercabut.

Siap ugvt nak sembel1h lagi!

Bukan itu saja, dia dilihat meminta pandangan orang ramai bagaimana untuk menangani masalah ini apabila jirannya mengugvt untuk menyembel1h kucing tersebut.

Atas sitvasi yang berlaku, pelatun lagu Gat4l menangis sambil memaklumkan kucingnya itu dilihat ‘travma’ dengan kehadiran manusia, termasuklah dirinya.

Sumber : imuslimnetwork

Jangan lupa untuk sertai kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!