Connect with us

Uncategorized

Guru m4ut, dua adik parah kemalang4n mahu rai pengantin baru – Sumber Maklumat Media

Published

on

Guru m4ut, dua adik parah kemalang4n mahu rai pengantin baru

Setiu: K3gembiraan sebuah keluarga besar meraikan sepasang pengantin baru ber4khir tragis apabila seorang daripada mereka meninggal dunia manakala dua lagi parah dal4m kemalangan di Jalan Telaga Papan, di sini, pada 6 petang hari ini.

Ketua Polis Daerah Setiu, Deputi Superintendan Afandi Hussin berkata, m4ngsa yang juga seorang guru, Nurul Salikin Abdul Aziz, 25, meninggal dunia ketika m3nerima rawatan kecemas4n di Hospital Setiu.

Katanya, kej4dian dipercayai berlaku apabila mangsa yang memandu kereta Honda City bersama dua adiknya dlm perjalan4n dari rumah mereka di Chalok K3dai menghala ke Pantai Penarik Rhu 10 untuk mengambil gambar bersam4 pengantin dan keluarga.

“Setibanya di tempat kejadi4n, pemandu dipercayai gagal mengawal kereta sebelum terbab4s dan terlangg4r tunggul pokok di sebelah kanan jalan menyebabkan kereta itu terbak4r.

“Ketiga-tiga mangsa berjaya dikelvarkan orang awam sebelum api merebak dan mereka dihantar ke Hospital Setiu,” katanya ketika dihubungi, malam ini.

Afandi berkata, dua lagi penvmpang parah adalah Siti Nur Ummi Nabihah Abdul Aziz, 19, serta Nur Qaseh Balqis, 10.

Beliau berkata, kes disiasat m3ngikut Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Sehubungan itu, 0rang ramai diingatkan supaya berhati-hati ketika memandu pada musim huj4n dan tidak memandu dalam keadaan mengantuk serta terlalu laju di jalan lurus.

sumber: https://wowberita.my / Netizen Kini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!