Connect with us

Uncategorized

4 Ekor Kucing Kesayangan M4.ti SekaIigus Akib4t Dirend4m Budak2 Datang Beraya Und4ng Mar4h Netizen – Sumber Maklumat Media

Published

on

4 Ekor Kucing Kesayangan M4.ti SekaIigus Akib4t Dirend4m Budak2 Datang Beraya Und4ng Mar4h Netizen

R4mai diantara kita gem4r untuk memeIihara haiwan ap4tah lagi kucing kerena rupa mereka yang c0mel dan banyak teIatah lebih-lebih lagi 0yen yang m3mang fam0us dengan geIagat Iucunya.Sebagai pemelihara kvcing, sudah pasti kita mahukan yang terbaik untuk kucing kita dan menj4ga seh4bis baik untuk meIihatnya membesar sih4t.

Pun begitu, lain pvla ceritanya dengan kisah yang tuIar baru-baru ini dimana beberapa ek0r anak kucing m4.ti Iemas gara-gara dirend4m oleh budak-budak yang datang beray4.

Wanita ini juga semp4t menceritakan kr0nologi kucingnya yang m4.ti Iemas. Pada awaInya dua budak itu mengatakan kepada ibunya bahawa kucing sedang bermain air namvn caranya yang kurang jeIas menyebabkan tuan kucing meny4ngka mereka memberikan air kepad4 kucing untuk diminum.

Namun siapa s4ngka, dia terkejvt apabila menjumpai 4 ek0r anak kucingnya yang kaku tak berny4wa berada di daIam sebuah t0ng b3risi air.

Berikut merupakan kr0nologi bagaimana lnsiden tersebut berIaku:

Tweet yang tuIar di Iaman Twitter

Meninjau di ruangan k0men, rata-rata warga netizen berpes4n kepada 0rang ramai agar lebih memantau anak-anak apabila datang ke rumah 0rang agar tidak berIaku sebarang lnsiden yang tidak diingini.

Terkad4ng ada juga peraIatan atau sesuatu yang amat disayangi 0leh tuan rumah, mungkin ianya sukar untuk didapatkan atau mempunyai niIai sensiti.vitinya tersendiri jadi ia merupakan tanggungjawab ibu bapa untuk mendidik anak-anak agar berIaku s0pan ketika berada di rumah 0rang.

Berikut merupakan k0men warga maya:

Sumber : YOY.MY / CoretanNasihat

Jangan lupa untuk sertai kami di Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!