Connect with us

Motivasi

Minta m@af Dengan Kes@lah@nnya Sebelum Ini,Pakcik maafkan-Pakcik Hadi

Published

on

Minta m@af Dengan Kes@lah@nnya Sebelum Ini,Pakcik maafkan-Pakcik Hadi

Video seorang usahawan dan juga influ3ncer, Carl Samsudin yang did@kwa meningg1kan su@ra kepada seorang lelaki warga emas telah tul@r sejak semalam.

Selepas tervk dih3ntam di media sosial, usahawan tersebut telah t@mpil di Instagramnya dengan membuat perm0hon@n m@af pada awal pagi tadi dengan mengakvi kes1lap@nnya.

Minta ma@f di IG

Dia juga memaklumkan s@lah faham yang berlaku dan berjanji akan segera bertemu dengan pakcik tersebut bagi mem1nta m@af diatas tind@kan tul@r berkenaan.

Terus tampil bers3muka

Bagi men3pati j@nji yang telah dibuat, Carl Samsudin memuat naik gambar dan video pertemuan dengan warga emas terb@bit yang dikenali sebagai Pakcik Hadi di IG story.

Dia menulis kapsyen ringkas dengan mem1nta m@af kepada pakcik Hadi sambil gambarnya duduk menc@ngkvng memandang warga emas berkenaan.

Selain itu, Carl Samsudin turut mengucapkan terima kasih kepada Pengerusi Persatuan Pengguna Semboyan 1 Malaysia, Yusuf Azmi yang sama-sama ada di dalam pertemuan tersebut.

Terdahulu, video yang menunjukkan Carl memanggil pakcik tersebut ke had@pan dan bercakap kvat menggunakan mikrofon telah mengundang rasa b3ngang netizen.

Mana tidaknya, tind@kan usahawan tersebut membuatkan warga emas terb@bit s3akan tidak berkvtik dan hanya memegang meja apabila ditanyakan perihal masa mudanya dahulu.

Walau bagaimanapun, svami kepada pengasas bvtik wanita terkenal itu telah menjelaskan hal tersebut di Instagramnya dan membuat perm0hon@n ma@f kepada semua pih@k yang t3rasa dengan tind@kanny@ itu.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumber:Ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!