Connect with us

Uncategorized

Ber4ng Selalu Ditvduh MandvI, Akhirnya lsteri Bal4s Dend4m Cur4ng Sehingga H4miI Dgn Lelaki Lain – Sumber Maklumat Media

Published

on

Ber4ng Selalu Ditvduh MandvI, Akhirnya lsteri Bal4s Dend4m Cur4ng Sehingga H4miI Dgn Lelaki Lain

Baru-baru ini tersebar satu perkongsian di Twitter dari seorang pakai perubatan yang mend3dahkan terdapat seorang wanita bergelar isteri datang untuk menggugvrkan kandung4n hasil hubungan terlarang dengan lelaki lain.

M3mang tidak dapat dinafikan setiap pasangan suami isteri ada dugaan mereka tersendiri dalam mem4stikan kehidupan bahagia dan kekal hingga akhir hayat.

Cerita individu itu lagi, svami wanita itu juga tidak pernah ikut mel4kukan pemeriksaan kesihatan dan kesubvran.

Berikutan cemuhan yg diterima setiap hari oleh suaminya, wanita itu kemudian membvat keputusan di luar jangkaan apabila dia menjalinkan hubungan dengan lelaki lain sehingga h4mil.

Maaf, tiada sebab untvk digugurkan. Mereka dirujuk kepada kaunselor untuk cari jalan penyelesai4n.

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen tampil m3luahkan pendap4t masing-masing mengenai isu itu.

“tak hina pun kalau mmg xleh nk mengandvng, yg hinanya org asyik dok kata itu ini je, es0k lusa anak diorg pulak kena time tu diorg rela” – Jai Husin

“Ms x dpt anak sgt2 perlukan sokongan suami.. ni kalo suami main2 tuduh mandul pulak.. belom lg tekanan dr family suami mmg bengkek la.. tp tula silap isteri tu kalo dah bengk3k ngan suami n cuba2 nak curang baik jgn tervskan hubungan lg.. hihi kan dah carik penyakit.. huhu” – Naim Bada

“Itulah ,kalau pompuan xleh memgandung ja mesti di cop mandul .. Tapi tak sedar ,lelaki pon ada yg mandul ya . Sebelum kwen buat la test kesihatan dulu.” – Mahfuzah

“Gilerlah..lpskan jelah,biar dia kawen dgn bpk betul ank dia tu..ko rilek dgn aku sini bang..sama2 single..hahaa” – Yaa Eryzan

“Ermmm..tekad hamilkan anak org lain atau sebenarnya sbb mmg ada affair dgn org lain tapi bagi alasan suami selalu tuduh mandul? 2 perkara berbeza ni. Artikel sebut laki bini ni x pernah buat pemeriksaan. Ntah lah..agak susah nak hadam alasan tu sbb bila dah mengandung..tiba2 nak gugurkan.” – Farah Liyana

Sumber : belum balik

Jangan ketinggalan untuk sertai kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan dengan maklumat yang terkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!