Connect with us

Motivasi

MK Betul-Betul Beri Pakcik Hadi Duit Tunai Rm50k,Janji Ditvnaikan Dengan Baik Dan Sempurna

Published

on

MK Betul-Betul Beri Pakcik Hadi Duit Tunai Rm50k,Janji Ditvnaikan Dengan Baik Dan Sempurna

Sejak video seorang usahawan dan juga influencer terkenal did@kwa bi@dap dengan seorang warga emas tvlar, ramai yang telah tampil menyuarakan rasa g3ram melihat video tersebut.

Paling mencvri tumpuan adalah perkongsian penyanyi terkenal dari kumpulan K-Clique, iaitu MK K-Clique atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin bin Hamdan di ruangan IG story tempoh hari.

Pernah cakap nak beri RM50k

Dia yang berang menonton video tersebut telah menulis mahu memberi RM50,000 kepada pakcik tersebut selepas berasa g3ram apabila mengetahui yang warga emas berkenaan ditawarkan RM50 kerana ber@ni ke depan.

Minta maaf terk@sar bahasa

Sedar akan kesil@pannya yang terbawa emosi, MK telah mem0hon m@af selepas itu dan meng@kui berasa ses@l setelah dit3gur dan dinas1hati peminatnya mengenai tind@kan terbvru-bvru itu.

Dia juga menerima pendapat yang memaklumkan ada cara lain yang lebih baik untuk membantu warga emas itu dari terus meny3rang individu yang didakwa berlaku bi@dap terharap warga emas tersebut.

Bertemu dengan Pakcik Hadi

Menerusi aplikasi TikToknya, selebriti tersebut telah datang ke Pusat Transit Gel@ndang@n Kuala Lumpur untuk bertemu sendiri dengan pakcik berkenaan yang dikenali sebagai Pakcik Hadi bagi bertanya khabar dan berb0rak buat seketika.

Walaupun tidak ked3ngaran perbualan mereka, namun MK sempt menulis di ruangan kapsyen dengan mendoakan agar Pakcik Hadi sentiasa diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki dalam hidup.

Kita t@k tahu perjalanan hidvp pakcik ni

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan k0men di ruangan TikTok penyanyi itu dengan meng@kui sebak tiap kali melihat video Pakcik Hadi di media sosial.

Mereka juga turut memuji MK yang sudi menyantuni lelaki tersebut dan memberi contoh yang baik kepada masyarakat terutamanya anak muda.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!