Connect with us

Uncategorized

‘Ya Allah Anak Aku..’ Budak 5 Tahun M4.ut Jtuh Dari Tlngkat 9 FIat Sri Sabah. – Sumber Maklumat Media

Published

on

‘Ya Allah Anak Aku..’ Budak 5 Tahun M4.ut Jtuh Dari Tlngkat 9 FIat Sri Sabah.

KUALA LUMPUR – Seorang kanak-kanak perempuan berusia lima tahun m3ninggaI dunia s3lepas dipercayai terjtuh dari balk0ni dapur di tingkat sembilan flat perumahan Sri Sabah, dekat sini hari ini.

Ketua PoIis Daerah Cheras, Asisten Komisioner Zam Halim Jamaluddin berkata, Pusat K4walan Ibu Pejabat PoIis Daerah (lPD) Cheras men3rima makIumat daripada orang awam berkenaan kejadian seorang kanak-kanak terjatvh dari flat pada jam 11.54 pagi.

 

“Bertindak atas makIumat, sepasukan angg0ta poIis telah pergi ke tempat kjadian dan dimaklvmkan bahawa 4ngsa telah dibawa ke Hspital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM) oleh ibunya.

“Sia.satan awal pihak p0Iis mendapati kanak-kanak perempuan yang berusia lima tahun dip3rcayai ter4jtuh dari tingkat sembilan (balkoni dapur) rumahnya sekitar jam 9.30 pagi.

“Difahamkan ketika kjadian, ibu dan adik mngsa turut berada di rumah berkenaan namun, ibunya tidak menyedari bahawa mngsa berada di dapur rvmah semasa kejadian,” ujarnya dal4m kenyataan hari ini.

Menurutnya, m4ngsa yang merupakan warga tempatan telah dibawa ke HCTM namun, disahkan m3ninggaI dunia oleh pegawai perubatan h0spital berkenaan.

Jelas beliau, sia.satan lanjut masih diteruskan bagi mengenal pasti punca kem4tian mngsa.

Zam Halim turut m3nasihati orang ramai agar sentiasa mengawasi anak-anak dengan baik svpaya tidak berlakunya perkara-perkara yang tldak diingini seumpama kes berkenaan.

Salam tkziah. Al fatihah

Sumber: KOSMO! ONLINE / dbongkar

Jangan ketinggalan untuk sertai kami di Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!