Connect with us

isu semasa

Dah Tak Nak Kena ‘fak3hop3’,Perempuan Ubah Gaya Hidup Selepas Dit1ngg@lkan Oleh ‘BF’

Published

on

Dah Tak Nak Kena ‘fak3hop3’,Perempuan Ubah Gaya Hidup Selepas Dit1ngg@lkan Oleh ‘BF’

Siapa yang pernah bercinta dan pat@h hat1 pasti tahu betapa sak1tnya dit1ngg@lkan insan tersayang menj3lang hari bahagia.

Bukan itu sahaja, sak1t menanggung malu majlis tidak jadi juga menjadikan seseorang tu semakin k3ras @ati dan member0ntak dengan menjadi individu berbeza agar dapat melupakan ken@ngan l@ma.

Baju dah tempah, tapi c@ncel majlis

Hal ini samalah seperti perkongsian seorang gadis yang merubah imej menjadi lebih ‘t0mboi’ susulan kec3wa cintanya dengan seorang lelaki k@ndas ketika menghampiri hari istimewa mereka.

Menerusi TikTok yang mengelar dirinya @kucaijjr, dia memaklumkan sudah menempah pakaian untuk bersanding sebelum ini kerana menj@ngkakan lelaki tersebut serius dalam perhvbung@n.

J@ngan ada perempuan yang aj@k kahwin pulak

Namun menurutnya, lelaki tersebut tidak datang pun pada hari tersebut dan membuatkannya begitu s3dih. Akh1rnya dia memakai pakaian pengantin lelaki berkenaan untuk dijadikan kont3n TikTok.

Dia juga memberi pesanan kepada semua perempuan diluar sana agar h3ntikan meng@jaknya berkahwin kerana dia sama sekali tidak dapat menvnaikan h@srat itu kerana dia tetap seorang wanita juga.

Pernah sayang lelaki, tapi tetap dik3cew@kan

Menjawab soalan-soalan daripada warganet, @kucaijjr memaklumkan yang dia pernah sahaja menyayangi lelaki dan tidak pun terlalu memilih, namun tetap sahaja dik3cew@kan.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah men1nggalkan pelbagai kom3n di s@lah satu video yang dimuat naik oleh pengguna TikTok itu.

Mereka mendoakan agar @kucaijjr kembali kepada fitrah asal dan berharap agar di ditemukan dengan seseorang yang baik serta menghargainya sebagai seorang perempuan.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa like dan share ya,terima kasih,semoga memberi manfaat yang baik kepada kita semua.

Sumber:OMM

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!