Connect with us

Uncategorized

Hero tak di dendang. Sanggup terjun kedalam laut dalam demi menyelamatkan seekor kucing yang hampir l3mas. – Sumber Maklumat Media

Published

on

Hero tak di dendang. Sanggup terjun kedalam laut dalam demi menyelamatkan seekor kucing yang hampir l3mas.

Menemukan kucing anda berenang atau (lebih teruk) terapung di dalam air akan menjejaskan, tetapi jangan memb4hayakan diri apabila menyelamatkan kucing anda. Ingat, jika kucing anda sedar, dia akan merebut apa sahaja yang boleh dilakukannya dengan semua cakarnya, termasuk anda.

Jaring perikanan di tiang atau skimmer kolam boleh berfungsi untuk mengacungkan kucing anda keluar dari air. Sebagai alternatif, peranti pengapungan yang boleh dipegang oleh kucing anda membolehkan anda mendapatkan kucing anda ke tempat di mana dia dapat dikeluarkan dengan selamat dari air.

Seorang lelaki yang berkerja atas kapal. Ternampak seekor kucing yang mungkin jatuh dalam laut atau dibuang seseorang ke dalam laut.

Kemudian lelaki tersebut nak menyelamat kucing itu. Lalu terus terjun tanpa menggunakan sebarang jacket selamatan. Berenang ke kucing untuk amik kucing tu. Dan lelaki itu berenang untuk balik ke jeti dengan sebelah tangannya memegang kucing yang diselamatkan.

Video;

Komen;

Jangan lupa untuk sertai kami di https://sumbermaklumat.com/ agar tidak ketinggalan maklumat dan info yang terkini.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!