Connect with us

isu semasa

Ibunya Baru Sahaja ‘P3rgi’ Buat Selamananya,Dapat Berita Sed1h Ketika Berada Di Kebun Dari KKM

Published

on

Ibunya Baru Sahaja ‘P3rgi’ Buat Selamananya,Dapat Berita Sed1h Ketika Berada Di Kebun Dari KKM

Kehil@ngan insan tersayang ak1bat COV1D-19 boleh menyebabkan tek@nan dan travma kepada mereka yang dit1ngg@lkan.

Tambahan lagi apabila ahli keluarga tidak dapat ‘meng1ring1’ mahupun menatap wajah mereka buat kali yang terakh1r. Selain itu, ramai juga yang berasa k3sal dan sed1h kerana tidak dapat menemani insan tersayang saat bert@rung dengan virvs tersebut.

Begitulah per1tnya yang dilalui oleh lelaki ini sewaktu menerima perkhabaran ibunya telah men1ngg@l dun1a ak1bat COV1D-19.

Difahamkan lagi, ibunya dis@hkan posit1f COV1D-19 dan setiap ahli keluarga tid@k dib3nark@n untuk mel@wat mahupun berjvmpa pes@kit walaupun sekali.

Terima ‘pangg1lan’ berita dvka

Menerusi sebuah video yang dikongsi oleh @fhairulfizzy13 di aplikasi TikTok, kelihatan lelaki itu sedang duduk di tangga rumah sambil bercakap di telefon.Beliau Baru sahaja pulang dari tempat kerja.

Namun s1apa s@ngka, rup@nya panggilan itu menyampaikan ber1ta dvka memaklumkan bahawa ibunya telah men1nggal dun1a kerana COV1D-19.

C@mpak ‘phone’ dan meraVng

Diseb@bkan terlalu terk3jut dan sed1h mendengar perkh@baran itu, lelaki itu terus men@ngis dan menc@mpakkan telefonnya sebelum meraung memanggil ibunya, ‘Makkkkk’, buat beberapa kali.

Menjengah ke ruangan kom3n, rata-rata netizen turut melvahkan rasa s3bak tatkala menyaksikan video berkenaan. Malah, ramai yang berkongsi peng@laman sama terp@ksa mengh@dapi kes3dihan kehil@ngan insan tersayang ak1bat COV1D-19.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga memberi manfaat yang baik buat kita.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!