Connect with us

Uncategorized

Menangis ngidam naik kereta kebal, hajat ibu hamil tercapai dengan bantuan ATM – Sumber Maklumat Media

Published

on

Menangis ngidam naik kereta kebal, hajat ibu hamil tercapai dengan bantuan ATM

Sudah menjadi kebiasaan, setiap ibu yang hamil pasti mempunyai perasaan mengidam yang tersendiri. Apabila perasaan itu hadir, ia perlu dipenuhi demi anak yang dikandung.

Terbaharu, tular di laman sosial apabila seorang ibu hamil bukan mengidam untuk makan sesuatu namun, dia mengidam untuk naik kereta kebal, Angkatan Tentera Malaysia.

Menerusi video yang dimuat naik oleh pengguna @omma_ellysha76 di laman TikToknya, dipercayai dia merupakan ibu kepada wanita hamil tersebut dan demi memenuhi permintaannya, dia telah membawa anaknya itu ke Kem Angkatan Tentera Malaysia di Sungai Besi.

Ujarnya lagi, dia atau lebih mesra disapa dengan panggilan Omma sangat memahami keadaan anaknya itu kerana dia sendiri sudah melalui fasa yang sedang dialami anak kesayangannya.

Menghiraukan rasa malunya, sebaik sahaja tiba di kawasan kem itu, Omma meminta izin kepada anggota tentera yang berada di berhampiran untuk menaiki kereta kebal tersebut.

Akhirnya, atas budi bicara anggota tentera, mereka sekeluarga dapat menaiki kereta kebal tersebut dan anaknya itu menangis gembira kerana dapat melepaskan rasa mengidamnya selama ini.

Alhamdulilah, netizen tengok pun happy sebab ibu hamil dapat naik kereta kebal!

Dalam pada itu, rata-rata netizen turut meluahkan rasa gembira apabila mereka dapat melihat keiginan ibu hamil itu akhirnya tercapai.

Terbaik lah abang askar!

Bukan itu sahaja, netizen turut kagum serta memuji sikap anggota tentera yang memberikan keizinan pada ketika itu yang sanggup mengemaskan dalaman kereta kebal itu demi memenuhi ibu yang mengidam.

Semoga anak yang dikandung menjadi seorang pejuang tanah air, aamiin!

Malah, majoriti netizen mendoakan agar anak yang dikandung oleh wanita tersebut lahir menjadi seorang yang berjuang untuk tanah air, kelak.

Sumber: TikTok omma_ellysha76

Jangan lupa untuk sertai kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!