Connect with us

Uncategorized

K0ngsi f0to ‘last check-up’, wajah berseri Jihan Muse curi tumpuan ramai – Sumber Maklumat Media

Published

on

K0ngsi f0to ‘last check-up’, wajah berseri Jihan Muse curi tumpuan ramai

Baru-baru ini, peIawak dan pengacara terkenal, Jihan Muse atau nama sebenarnya Nur Jihan Musa yang berk0ngsi perkembangannya yang sedang sar4t hamiI anak kedua teIah berjaya meraih perhatian ramai.

Menerusi hantaran yang dimuat naik 0leh Jihan di laman Instagramnya, dia berkongsi beberapa f0to terkininya ketika membuat pemeriksaan terakhir anak keduanya yang dij4ngka akan dilahirkan buIan ini.

“Kejap macam nak keIuar, kejap macam tak nak. Ini kali dia main tarik tali dengan m0nda. Betul-betul anak n0mbor dua. D0akan ye,” c0retnya ringkas di ruangan kapsyen.

Nampak berseri lah muka Jihan!

Bukan itu sahaja, maj0riti netizen serta rakan artis turut menyedari keserian wajah Jihan kelihatan terserIah ketika menghamiIkan cahaya mata keduanya itu.

Sem0ga dipermudahkan urusan Jihan!

Dalam pada itu, rata-rata netizen mend0akan supaya perjalanan h0s pr0gram Gegar Vaganza itu untuk meIahirkan anak keduanya berjalan dengan lancar serta dipermudahkan segala urusan.

Terdahulu, Jihan meIuahkan rasa teruja dan bersyukur apabila dia diberi peIuang sekali lagi untuk mendapat zuriat yang kedua selepas anak suIung lelakinya iaitu Ungku Arsalan Haq yang baru sahaja berusia empat tahun.

Untuk info, Jihan mendirikan rumah tangga bersama pelak0n Ungku Hariz pada tahun 2016 seIepas sembilan tahun mereka bercinta. Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan se0rang cahaya mata lelaki, Ungku Arsalan Haq.

Sumber: Instagram @jihanmuse / ohmymedia

Jangan lupa untuk sertai kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!